Radiator kopen met laagste prijsgarantie

Bij het kopen van een nieuwe radiator komt er veel bij kijken. De radiator moet geschikt zijn voor de betreffende ruimte en de capaciteit moet natuurlijk voldoende zijn. Op onze site hebben wij een capaciteitsberekening staan, zodat u gemakkelijk zelf kunt uitrekenen hoeveel vermogen de radiator moet hebben. Bij Radiatoraanbiedingen.nl kunt u een radiator kopen met de laagste prijsgarantie!

Mocht u vragen hebben of is er iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. U kunt ons mailen (info@radiatoraanbiedingen.nl) of telefonisch contact opnemen via het gratis telefoonnummer 088 - 024 73 47.


Horizontale radiatoren

Thermrad Compact 4 Plus radiator kopen

De meest verkochte radiator is de Thermrad Compact-4 plus radiator. Deze is voorzien van 2 aansluitingen aan beide zijden. Deze Thermrad radiatoren worden veel gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw. Vanwege de kindveiligheid kom je deze radiator ook veel tegen bij scholen en zorginstellingen. 

Thermrad Super-8 Compact radiator kopen

De Thermrad Super-8 Compact radiator heeft naast de zijaansluitingen ook onderaansluitingen, waardoor de CV leidingen haast uit het zicht kunnen worden aangesloten voor een strak geheel.

Thermrad Super-8 Plateau radiator kopen

De Thermrad Super-8 Plateau heeft dezelfde eigenschappen als de Compact versie, echter heeft deze een vlakke voorplaat.

Henrad Compact

De Henrad Compact radiator is een horizontale radiator met geprofileerde voorkant en een kindvriendelijke omlijsting. Wij leveren deze radiator in verschillende afmetingen.

Verticale radiatoren

Thermrad Vertical Compact radiator kopen

Een verticale radiator met een hoge warmteafgifte is de Thermrad Vertical Compact. Deze radiator heeft een geprofileerde voorplaat en heeft een zeer gunstige prijs.

Thermrad Vertical Plateau radiator kopen

De Thermrad Vertical Plateau heeft dezelfde eigenschappen als de Compact versie, echter heeft deze een vlakke voorplaat.

Henrad Alto Plan radiator kopen

De Henrad Alto radiator is een verticale radiator, ideaal wanneer u minder ruimte heeft voor een radiator. De radiator heeft een geprofileerde voorkant en een kindvriendelijke omlijsting.

Thermrad RVS Lina radiator kopen

De luxe uitstraling van de Thermrad RVS Lina komt met name in uiting door het gebruik van roestvrijstaal, zowel in geborsteld als in hoogglans beschikbaar. Doordat deze radiator van RVS is gemaakt is deze radiator geschikt voor de badkamer.

Design radiatoren

Thermrad AluBasic radiator

Het basismodel uit de serie aluminium designradiatoren is de Thermrad AluBasic radiator. Deze radiator is door de speciale bewerking ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.

Thermrad AlyStyle verticaal

De Thermrad AlyStyle verticaal is een designradiator met name geschikt voor in de woonkamer. Deze verticale radiator heeft namelijk een hoge warmteafgifte en wordt dus vooral geplaatst in ruimtes met een grote warmtebehoefte. De radiator is strak vormgegeven en uitgevoerd in aluminium.


Bestel vandaag nog en profiteer van onze goedkope radiatoren! Heeft u vragen of hulp nodig? Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies.