Garantie

U heeft een radiator bij ons besteld en deze is beschadigd of werkt bij normaal gebruik niet naar behoren? Dat is erg vervelend! Wij hanteren een uitstekende garantieregeling, zodat we voor u binnen een zo kort mogelijke termijn een passende oplossing kunnen geven. Wij hebben graag tevreden klanten, dus ook de nazorg is bij ons goed geregeld.


100% fabrieksgarantie bovenop de wettelijke garantieGarantie RA

Onze producten worden geleverd onder 100% volledige Nederlandse fabrieksgarantie. Deze termijnen beginnen bij 5 jaar en lopen op tot maar liefst 15 jaar. De wettelijke garantie houdt in dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Is dit bij uw radiator niet het geval? Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen voor een passende oplossing.

 


De keurmerken garanderen garantie

Wij zijn er trots op dat we onderstaande keurmerken op onze webshop mogen tonen. Dat betekent namelijk dat wij een betrouwbare webshop zijn die eerlijk handelt. Onze webshop moet daarom ook voldoen aan de garantie die de keurmerken stellen: 'Met een defect product kunt u altijd terecht bij de verkoper. Als herstel of vervanging niet mogelijk is, dan krijgt u uw geld terug'. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent.

Qshops keurmerk
Webshop Keurmerk
European Trust Mark