Verticale radiator

Verticale radiator kopen?

Een verticale radiator is een radiator die smal en hoog is. Het neemt weinig ruimte in beslag. Een verticale radiator is een uitstekend product wanneer u op zoek bent naar een ruimtebesparende radiator met genoeg capaciteit om de grote kamers van uw huis, zoals bijvoorbeeld een woonkamer te verwarmen. Door de hoge warmteafgifte is deze radiator ook geschikt voor kleinere ruimtes. Deze ruimtes kunnen namelijk zeer snel verwarmd worden.

Bij Radiatoraanbiedingen.nl. vindt u eenvoudig en snel een radiator die aan al uw eisen en wensen voldoet. Wij hebben een ruim assortiment aan radiatoren, zowel verticaal als horizontaal, met de laagste prijsgarantie. Ook zijn er mogelijkheden op het gebied van verticale radiatoren met een geribbelde en een vlakke voorplaat. Wanneer een modern, minimalistisch design hetgeen is wat u zoekt, dan zijn de designradiatoren wellicht interessant om te bekijken.

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)


Ons assortiment van verticale radiatoren

Ons assortiment van verticale verwarmingen bestaat uit vele A-merk producten. U kunt denken aan merken zoals, Thermrad, DeLonghi, Henrad, Vasco en nog veel meer. Naast de traditionele verticale radiatoren met een geribbelde voorplaat, zijn er ook radiatoren met de vlakke voorplaat. Met deze producten heeft u mooie blikvangers in uw vertrekken, want deze verwarmingen hoeven niet langer weggestopt te worden. De benodigde capaciteit van het product voor de optimale verwarming berekent u eenvoudig met onze capaciteitsberekening. We hebben verschillende verticale radiatoren, in een groot aantal maten, uitvoeringen en kleuren. Zo kunt u met behulp van onze filters snel uw gewenste radiator selecteren.

Een radiator voor elke ruimte

We hebben naast de perfecte verticale radiatoren, ook handdoekradiatoren die uitermate geschikt zijn om in uw badkamer of keuken te plaatsen. Deze A-merken staan bekend om een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en worden geleverd met maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. U kunt kiezen voor een verticale radiator met een boven-aansluiting of met een onder-aansluiting. Bestel eenvoudig en snel uw gewenste verticale radiator Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de verticale radiatoren kunt u bij Radiatoraanbiedingen.nl terecht voor alle benodigde radiator aansluitmaterialen, accessoires en toebehoren.