Filteren
Filteren
Categorie
  1. Forma 2
  2. Nova Verticaal 10
  3. Vitalo 20
  4. Vitalo Spa 5

Zehnder radiatoren

Hieronder ontdekt u ons assortiment van Zehnder radiatoren. De missie van Zehnder verwarmingen is het creëren van het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werkomgeving. Het bedrijf is een toonaangevende fabrikant van comfortabele en energiezuinige radiatoren. Deze radiatoren worden vaak in de badkamer geplaatst, maar dankzij de beperkte bouwdiepte en het hoge verwarmingsvermogen zijn ze ook voor uw hal zeer geschikt. Om eenvoudig en snel uw gewenste radiator uit te kiezen, adviseren we u om onze tool capaciteitsberekening te gebruiken.

Ons assortiment van Zehnder designradiatoren

Ons assortiment omvat twee Zehnder radiatoren. Dit zijn de verticale Zehnder Noumea designradiator, en de verticale Zehnder Forma handdoekradiator. Comfortabel verwarmen van uw gewenste ruimte is meer dan alleen de temperatuur verhogen of verlagen. Deze Zehnder radiatoren zorgen niet alleen dat uw huis comfortabel is, maar dat het ook energiezuinig is. Door de toepassingen van de nieuwste technologieën op het gebied van huisverwarming, zijn deze radiatoren in staat om de optimale warmteafgifte te realiseren.

De Zehnder Noumea designradiator

Dankzij het hoge verwarmingsvermogen is Zehnder Nova Spa ook in grote badkamers de ideale keuze. De platte buizen zorgen voor een aangename stralingswarmte. Heerlijk om het hele jaar door warme handdoeken in bereik te hebben. De krachtige badkamerradiator past in elke klassieke badkamer. Belangrijk om te weten is dat deze handdoekradiator uitsluitend aan de rechterkant kan worden aangesloten.

De Zehnder Forma handdoekradiator

Aangename en optimale warmte, unieke look en uitermate efficiënt. Dit zijn de kernwaarden van deze verticale badkamer radiator. De transparante uitstraling, kruislings verbonden buizen en een speciale coating maken deze Zehnder radiator uiterst geschikt voor uw badkamer. Wat ook handig aan deze verticale radiator is dat er een grote afstand tot de wand is. Dit maakt het mogelijk om heel eenvoudig uw handdoeken op te hangen en te verwarmen.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste Zehnder radiator

Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de Zehnder radiatoren hebben we ook andere hoogwaardige A-merken in ons assortiment. Bekijk hier al onze andere A-merk radiatoren.