Horizontale radiatoren

Radiator kopen. Goedkope radiatoren bij radiatoraanbiedingen.nl

Radiatoren van radiatoraanbiedingen, daarmee bereikt u een optimale verwarming van uw vertrek. Of u nu zoekt naar een horizontale radiator voor uw woonkamer of handdoekradiatoren voor uw badkamer. Wij leveren goedkope radiatoren van de hoogste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met bekende radiatormerken, zoals Thermrad en Henrad waardoor u verzekerd bent van een goed product. Bij Radiatoraanbiedingen kunt u ook terecht voor alle aansluitmaterialen.

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)


Radiatoren kopen bij Radiatoraanbiedingen.nl

Radiatoren kopen is niet geen dagelijkse bezigheid. Het kan daarom lastig zijn om de juiste radiator te vinden. In onze webshop hebben we de producten overzichtelijk gegroepeerd. D.m.v. de filtering aan de linkerzijde in de pagina's kunt u snel radiatoren vinden die voldoen aan uw eisen.

Kunt u uw radiator die u graag wilt hebben niet vinden of heeft u vragen over de installatie van radiatoren? Welke vraag u ook heeft over de verwarming van uw ruimte, wij helpen u graag verder. Onze medewerkers hebben veel ervaring met vragen en voorzien u graag van gratis advies. U kunt ook onze veelgestelde vragen raadplegen waarin algemene vragen over worden beantwoord.

De meeste producten in onze shop zijn uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat zij binnen een werkdag bij u thuis kunnen zijn. Als u de radiator niet morgen, maar op een specifieke datum bezorgd wil hebben is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dat aangeven tijdens het bestelproces.

Bij de producten staat aangegeven hoeveel voorraad er is en in welk tijdsbestek er geleverd kan worden. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Radiator en radiatoronderdelen gratis bezorgd

Wij bezorgen gratis bij u thuis. Dat is een service die voor ons vanzelfsprekend is. Dit geldt overigens ook voor alle andere radiatoronderdelen. Zo zorgen wij ervoor dat u snel aan de slag kunt met het installeren van uw radiator, zonder dat dit u onnodig veel geld kost.

Welke radiator heb ik nodig?

Het is in ieder geval belangrijk dat de radiator voldoende vermogen heeft om de ruimte te verwarmen. Dit kunt u eenvoudig berekenen met de capaciteitsberekening aan de rechter zijde. Daarna kunt u een keuze maken welke u wilt hebben. Dit hangt vaak af van uw smaak en de beschikbare ruimte. Als u weinig ruimte in de breedte heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verticaal of horizontaal met een hoog typenummer.

De meeste radiatoren in deze webshop vallen onder paneelradiatoren. Dit is een radiator met minimaal een paneel en een convector. Daarnaast bieden we ook handdoekradiatoren en designradiatoren aan. Handdoekradiatoren worden over het algemeen toegepast binnen badkamers en worden dan ook wel badkamerradiator genoemd. Designradiatoren zie je vaak terug in huizen met een modern design. Vlakke paneelradiatoren worden ook vaak aangezien voor designradiatoren.