Thermrad radiatoren

Al meer dan 25 jaar biedt Thermrad installatiegemak gecombineerd met prachtige designradiatoren. Thermrad is de maatstaf voor comfort, kwaliteit en technische ontwikkelingen op het gebied van warmte. Het bedrijf stelt hoge eisen aan kwaliteit en warmteafgifte, maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Warmte is noodzakelijk in ons alledaags leven. De combinatie van betrouwbaarheid en design van de Thermrad radiatoren completeert de sfeer en stijl van uw interieur. Hieronder ontdekt u ons uitgebreide assortiment van Thermrad design radiatoren.

Om eenvoudig en snel uw gewenste radiator uit te kiezen, adviseren we u om onze tool capaciteitsberekening te gebruiken.

Ons assortiment van Thermrad radiatoren

Ons assortiment omvat in totaal elf types Thermrad radiatoren. Zowel verticale als horizontale modellen met en zonder vlakke voorplaten. Dit zijn onder andere de Thermrad AluStyle, de Thermrad Super 8 Compact, de Thermrad Super 8 Plateau en de Thermrad Compact 4 Plus. Alle Thermrad radiatoren worden geproduceerd volgens de Europese normen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Hiernaast zijn deze verwarmingen vervaardigd met de laatste ultramoderne technologieën. De radiatoren zijn duurzaam in gebruik, onderhoudsvrij en de stalen of aluminium componenten kunnen worden gerecycled en hergebruikt. Van elke Thermrad in het assortiment zijn verschillende modellen, in verschillende maten en uitvoeringen, uit voorraad leverbaar.

Een Thermrad radiator voor elke ruimte

We hebben een Thermrad voor elke situatie en ruimte van uw huis. Onze A-merk radiatoren, met de juiste eigenschappen en de juiste warmteafgifte, zijn de meest populaire en hoogwaardige verwarmingselementen op de markt. Ons assortiment geeft u de mogelijkheid om iedere ruimte van uw huis van een mooie radiator te voorzien. Of u op zoek bent naar een radiator voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal, wij hebben de ideale oplossing voor uw thuisverwarmingsbehoefte.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste Thermrad radiator

Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de Thermrad designradiator hebben we ook andere hoogwaardige A-merken in ons assortiment. Bekijk hier al onze andere A-merk radiatoren.