Woonkamer radiator

Woonkamer radiatoren

Op zoek naar een goedkope designradiator voor in uw woonkamer? Bij Radiatoraanbiedingen bent u aan het juiste adres. Een verwarming heeft allang niet meer alleen maar een functionele waarde. Door de opkomst van de designradiator heeft de radiator een mooie moderne uitstraling gekregen en is daardoor niet een storend verwarmingselement. De verwarming kan gezien worden als een functioneel designobject voor in de woonkamer. Radiatoren hoeven niet langer weggestopt te worden, maar mogen gezien worden!

Heeft u vragen over een woonkamer radiator of hulp nodig bij het bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)

Goedkope radiator voor uw woonkamer

Een radiator voor in uw woonkamer hoeft helemaal niet duur te zijn. Doordat wij grote hoeveelheden inkopen, hebben wij lage inkoopprijzen en kunnen we de verkoopprijzen laag houden. Voordeel voor u dus! Wij leveren alleen radiatoren van gerenommeerde merken, waardoor al onze radiatoren een hoge kwaliteit hebben.

Kortom: een kwalitatief hoogwaardige en goedkope designradiator bestelt u online, snel en eenvoudig bij Radiatoraanbiedingen.nl.

 

 

Diverse soorten designradiatoren voor uw woonkamer

Met een designradiator heeft u een mooie blikvanger in uw woonkamer. Designradiatoren zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Heeft u een horizontale radiator of een verticale radiator nodig? En hoeveel radiatoren heeft u eigenlijk nodig en met welke capaciteit? Bereken de capaciteit eenvoudig met onze tool radiator berekenen.

Radiatoraanbiedingen heeft 4 modellen designradiatoren. Allen verkrijgbaar in diverse afmetingen en/of kleuren. De Thermrad AluBasic is het basismodel uit de serie Thermrad Aluminium en ons goedkoopste model. De Thermrad AluStyle verticaal heeft een elegante afwerking en een hoge warmteafgifte.