radiator

Paneelradiator kopen?

De paneelradiator, ook wel een plaatradiator genoemd, is de standaard van de radiatormodellen. Ons assortiment bestaat uit vele paneelradiatoren, met verschillende maten en uitvoeringen en hogere warmteafgifte. Deze radiatoren komen met de mooi afgewerkte zijpanelen en sierrooster. Hierdoor zien de paneelradiatoren er zeer strak uit.

Onze A-merk paneelradiatoren bestaan uit verschillende types. Zo hebben we radiatoren van het type 10, 11, 20, 21, 21S, 22 en type 33. Het eerste getal geeft aan hoeveel panelen een radiator heeft, tweede geeft de hoeveelheid convectoren aan. Zo heeft een type 21 radiator bijvoorbeeld 2 panelen en 1 convector en een type 33 heeft 3 panelen en 3 convectoren. U kunt eenvoudig en snel de benodigde capaciteit berekenen met onze capaciteitsberekening. Vervolgens kunt u met behulp van onze filters de gewenste paneelradiator met de juiste warmteafgifte selecteren.

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)

Ons assortiment van paneelradiatoren

Wij leveren diverse types en modellen, zoals een paneelradiator met een geribbelde voorplaat of met een vlakke voorplaat. Naast de vele horizontale paneelradiatoren, bestaat het assortiment ook uit de verticale paneelradiatoren. Er is altijd een paneelradiator die past bij uw wensen en budget. Bij Radiatoraanbiedingen.nl bent u het goedkoopste uit. Dit wil echter niet zeggen onze paneelradiatoren van mindere kwaliteit zijn. Al onze paneelradiatoren zijn van gerenommeerde A-merk fabrikanten. En dankzij onze nauwe banden met deze gerenommeerde fabrikanten, kunnen we u deze scherpe prijzen aanbieden.

Een paneelradiator met dubbelzijdige en enkelvoudige panelen

Dubbelzijdige plaatradiatoren zorgen voor een superieure efficiëntie en kwaliteit. Deze zijn geschikt voor elk vertrek in het huis. Van de keuken tot de slaapkamer, deze paneelradiatoren voorzien u van warmte en comfort. Als u echter verwarmingen nodig hebt voor een omgeving met een beperkte ruimte, is de radiator met één paneel de meest efficiënte keuze. Enkelvoudige panelen zijn perfect voor ruimtebesparing, omdat kleine ruimtes minder energie nodig hebben om te verwarmen. Daarom is de verminderde output van een slanke plaatradiator ideaal.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste paneelradiator

Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de horizontale en verticale paneelradiatoren, hebben we ook andere hoogwaardige A-merk producten in ons assortiment. Hiernaast kunt u bij Radiatoraanbiedingen.nl terecht voor alle benodigde radiator aansluitmaterialen, accessoires en toebehoren.