Design radiatoren

Henrad radiatoren

Elegant, sierlijk en prestatiegericht. Dit zijn de kernwaarden van de Henrad radiatoren. Henrad combineert de meest geavanceerde productiemiddelen in Europa met aanzienlijke investeringen in het testen en verifiëren van prestatiegegevens. Dit stelt het bedrijf in staat om hoog rendement radiatoren te produceren met verwarmingsprestaties die alle verwachtingen overtreffen.

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)


Ons assortiment van Henrad radiatoren

Ons assortiment bestaat uit drie modellen van het merk Henrad. Dit zijn de Henrad Compact paneelradiator, de verticale Henrad Alto Plan radiator en de verticale Henrad Alto Line radiator. Met een slanke vormgeving en een gladde afwerking, zullen de Henrad radiatoren opgaan in elk decor, met behoud van optimale verwarmingsprestaties. Om het gewenste vermogen van de radiator te berekenen, adviseren we u om onze tool capaciteitsberekening te gebruiken.

De Henrad Compact

Een solide radiator met een zeer hoge warmteafgifte, zonder bovenrooster of zijpanelen. Dat is waar de horizontale paneelradiator Henrad Compact voor staat. Niet voor niets wordt deze radiator de moeder der radiatoren genoemd. Deze standaard paneelradiator doet wat het moet doen, met een optimaal installatiegemak en zonder verlies van efficiëntie.

De Henrad Alto Line

De Henrad Alto Line heeft net dat beetje extra. Door de strakke lijnen op de vlakke voorplaten krijgen deze radiatoren een extra dimensie. Onderscheidend van alle andere verticale radiatoren. Met het platte voorpaneel en decoratieve lijnen biedt de Henrad Alto Line radiator een eigentijds uiterlijk, waardoor elke kamer een nieuwe dimensie krijgt. Dit product is uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Dit omdat het verticale design van deze radiator een hoge warmteafgifte heeft terwijl het ook ruimtebesparend is.

De Henrad Alto Plan

De Henrad Alto Plan is qua techniek niet anders dan de Alto Line. Het verschil tussen deze twee designradiatoren is het ontwerp. De Henrad Alto Plan wordt geleverd met een strak design en een vlakke voorzijde zonder decoratieve lijnen. Als u op zoek bent naar een voordelige, verticale radiator met een minimalistische look, dan is Henrad Alto Plan de radiator voor u.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste Henrad radiator

Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de Henrad radiatoren hebben we ook andere hoogwaardige A-merken in ons assortiment. Bekijk hier al onze andere A-merk radiatoren.