Henrad radiator kopen?

Met een Henrad radiator bent u verzekerd van een degelijke, functionele radiator van een gerenommeerd en innovatief bedrijf. Bovendien is de kwaliteit/prijsverhouding uitstekend en staan deze radiatoren bekend om de hoge mate van veiligheid.

Waarom een Henrad radiator bij Radiatoraanbiedingen.nl?

Voor een Henrad radiator van Radiatoraanbiedingen betaalt u nooit te veel. Wij kunnen de goedkoopste radiatoren leveren doordat we in grote aantallen inkopen. Onze inkoopprijzen zijn daardoor laag waardoor we een lage verkoopprijs kunnen hanteren. Bovendien hebben we de meeste radiatoren in voorraad en kunnen we binnen 2 werkdagen leveren. Voor het verzenden binnen Nederland vragen wij geen verzendkosten.

Henrad radiator

Soorten Henrad radiatoren

Wij leveren twee modellen radiatoren van Henrad:

Henrad Compact radiator

De Henrad Compact radiator is een horizontale radiator met geprofileerde voorkant en een kindvriendelijke omlijsting. Wij leveren deze radiator in verschillende afmetingen.

Henrad Alto Plan

De Henrad Alto radiator is een verticale radiator, ideaal wanneer u minder ruimte heeft voor een radiator. De radiator heeft een geprofileerde voorkant en een kindvriendelijke omlijsting.

 


Radiatoraanbiedingen.nl is het goedkoopste adres voor een Henrad radiator. Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Henrad radiator? Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies.