Filter op
Uitvoering
 1. Chroom
 2. Wit

Radiatorthermostaat bespaart energie

Radiatorthermostaten houden constant de gewenste kamertemperatuur. U kunt middels thermostaatkranen uw energieverbruik reduceren, door individuele vertrekken op verschillende temperaturen in te instellen. In vergelijking met handmatige radiatorknoppen, kan een radiator thermostaat u ongeveer 20% energiebesparing opleveren. Kortom een functioneel product dat u helpt bij het regelen van uw verwarmingssysteem. De beste manier om te zorgen voor een efficiënte werking van uw radiatoren is door te zorgen dat uw radiator thermostaat werkt zoals het zou moeten werken. Zorg ervoor dat de thermostaat vrij is van obstructies zoals gordijnen. Dit is nodig zodat de metingen zo accuraat mogelijk zijn.

 1. Heimeier Thermostaatkop-RAL9016 Verkoop
  Beschikbaarheid:
  500 stuks
  Uitvoering:
  Wit
  € 18,33 € 16,50
  Vandaag voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis 
  i
 2. Heimeier Thermostaatkop-Chroom Verkoop
  Beschikbaarheid:
  3 stuks
  Uitvoering:
  Chroom
  € 36,11 € 32,50
  Vandaag voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis 
  i

Thermostaatkraan van A-merken

Bij Radiatoraanbiedingen.nl kunt u terecht voor verschillende soorten thermostaten voor uw radiator. We hebben aansluitsets voor zowel Low-H2O radiatoren als designradiatoren. In ons assortiment van radiatorthermostaten hebben we de onder andere de merken Honeywell, Heimeier, Danfoss, Herz en Jaga.

Waarom een radiatorthermostaat kopen?

Radiatoren hebben over het algemeen een traditionele radiatorkraan waarmee u uw radiator open- of dichtdraait. Met een moderne radiatorthermostaat doet u hetzelfde, maar dan op een efficiënte manier. Dit komt door de ingebouwde thermostaat sensoren. Het meet continu de temperatuur van uw vertrek en afhankelijk van uw gewenste temperatuur, laat deze radiatorkraan meer of juist minder water door uw verwarmingselement stromen.

Meer informatie over radiator thermostaten

U vindt meer informatie over thermostaten en het installeren van deze thermostaten op onze informatiepagina. Hier kunt u ook veel berichten lezen over verschillende radiatoren, het vervangen van radiatoren en radiatorthermostaten, hoe u het rendement van een radiator kunt verbeteren en veel meer.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste radiatorthermostaat

Moderne, stijlvolle verwarmingselementen, laagste prijsgarantie, eenvoudig online te bestellen en gratis thuisbezorgd! Dit is wat Radiatoraanbiedingen.nl u garandeert. Naast de radiator thermostaten, hebben we ook andere hoogwaardige A-merk accessoires in ons assortiment. Bij Radiatoraanbiedingen.nl kunt u ook terecht voor alle andere benodigde radiator aansluitmaterialen.