Retourneren

U heeft een product ontvangen, maar u wilt dit toch retourneren? Dat kan gebeuren. De koopovereenkomst kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel annuleren. Dit kan zonder opgave van redenen.

Het retourneren kunt u telefonisch of per e-mail aan Radiatoraanbiedingen.nl doorgeven. U kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de door de ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Verpakking mag niet zichtbaar geopend zijn.

Het aankoopbedrag (inclusief de eventuele verzendkosten) zal na ontvangst van het(de) artikel(en), door Radiatoraanbiedingen.nl zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetaald worden. De kosten van de retourzending worden door ons niet vergoed.