Badkamer radiator

Voor welke ruimte?

Bent u op zoek naar een radiator voor een bepaalde ruimte? Wij hebben het u gemakkelijk gemaakt door de beste radiatoren voor elke ruimte te selecteren. 

Om welke ruimte het gaat, bepaalt in eerste instantie de keuze van het soort radiator. De grootte van de ruimte speelt daarna een belangrijkste rol, het aantal kubieke meters is van belang om de juiste warmteopbrengst voor de ruimte te bepalen, zodat u een aangename temperatuur in dit vertrek kun behalen.

De plek waar de radiator komt te hangen, want er moet voldoende ruimte zijn om de radiatoren te monteren

Profiteer van de goedkoopste radiatoren, en bestel vandaag nog! 

  • Laagste prijs garantie
  • Volledige garantie
    10 jaar garantie op radiatoren
  • Achteraf betalen
  • Binnen 1 werkdag bezorgd! *
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending (NL)


34 jaar ervaring met radiatoren

Elk vertrek is anders, en elke situatie ook, zodoende is het niet gemakkelijk om in eerste instantie te bepalen welke radiator voor welke ruimte geschikt is.

Wij hebben echter ruim 34 jaar ervaring met radiatoren, en hebben het makkelijker voor u gemaakt. Dit hebben we gedaan door te kijken naar welke radiatoren in welke ruimte het meest geplaatst is in de afgelopen 34 jaar. Zo hebben wij een compleet overzicht voor u samengesteld om de juiste keuze voor een radiator te maken.

Welk vermogen heeft uw nieuwe radiator nodig?

Denkt u niet alleen aan de ruimte, maar ook aan het vermogen wat er nodig is om deze ruimte te verwarmen, dit kunt u eenvoudig uitrekenen met onze  online rekentool.

Zodra u weet welk vermogen u nodig heeft, kunt u een radiator uit te zoeken welke voldoet. Een type 33 radiator levert b.v. meer vermogen dan een type 21 radiator, echter is de maatvoering gelijk gebleven.

Komt u er toch nog niet uit? Dan helpen wij u graag om de juiste keuze voor een radiator te maken. Wij zijn zowel per telefoon 088 - 024 73 47 als per email bereikbaar.