Draadloze thermostaten

De draadloze thermostaten is voor veel mensen een uitkomst in huis. Dit komt omdat de draadloze thermostaat niet rechtstreeks is aangesloten op de verwarmingsketel. Dit heeft als gevolg dat dit soort thermostaten op elke willekeurige plek in huis kunnen worden geplaatst. Geen lastige en onhandige plekken meer zoals een thermostaat naast de deur of tegenover een raam. De draadloze thermostaat varianten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: zowel aan/uit thermostaten als de opentherm thermostaten. Komt u er niet helemaal uit welke thermostaat het beste bij uw wensen past? Geen probleem! Neem gerust met ons contact op, zodat we u kunnen voorzien van professioneel en vrijblijvend advies.

Producten 11-20 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Werkwijze draadloze thermostaat

Een draadloze kamerthermostaat werkt op basis van een batterij en is niet direct verbonden aan de cv-ketel, in tegenstelling tot bedrade thermostaten. Dit komt omdat ze communiceren via hoge frequentie radiogolven met de ontvanger die wordt aangesloten op de cv-ketel. Het beste is om een thermostaat die draadloos is niet te plaatsen in de buurt van warmtebronnen zoals naast een radiator of open haard, of op plekken waar het veel kan tochten. Dit geeft namelijk geen accurate weergave van de daadwerkelijke temperatuur in uw woning. Het beste is ongeveer 1,5 meter boven de grond en in de ruimte waar u het vaakst bent.

Soorten draadloze thermostaat

We bieden u 3 merken aan van de draadloze thermostaat: Honeywell, Nest en Remeha. Deze thermostaten zijn in de meeste gevallen in een witte uitvoering, maar bijvoorbeeld de Honeywell Lyric T6 is verkrijgbaar in een zwart/antraciete kleur, mocht dat uw voorkeur hebben. Verder is de draadloze thermostaat beschikbaar in verschillende prijsklassen. U vindt er eentje vanaf € 93 tot € 637. Als de thermostaat op voorraad is en u bestelt hem vandaag nog voor 16:00 uur, dan kunt u hem morgen al in huis hebben. Bij Radiatoraanbiedingen.nl bent u altijd verzekerd van de beste service.

Draadloze thermostaat kopen bij Radiatoraanbiedingen.nl

Ziet u de voordelen van een draadloze thermostaat ook in? Wij van Radiatoraanbiedingen.nl zijn ook erg enthousiast. Daarom willen ze deze thermostaat natuurlijk zo snel mogelijk naar u opsturen. Als ze voorradig zijn en u bestelt nog voor 16:00 uur, dan kan de thermostaat misschien morgen al bij u thuis zijn. Wij verkopen alleen A-merk kwaliteit thermostaten, dus neem vooral eens een kijkje bij onze andere varianten. Bij ons kunt u op meerdere manieren betalen: alles in één keer of gespreid. Mocht u vragen hebben over een radiator of als u advies wilt, neem dan vooral contact met ons op. We staan graag voor u klaar.