Thermrad radiatoren kopen?

Met een radiator van het merk Thermrad bent u verzekerd van comfort, kwaliteit en technische inventiviteit. De radiatoren staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit verhouding.

Thermrad radiatoren goedkoop bij Radiatoraanbiedingen

Thermrad radiatoren voor de laagste prijs bestelt u online bij Radiatoraanbiedingen. We rekenen binnen Nederland geen verzendkosten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over deze extra kosten. Wij zijn de goedkoopste in radiatoren, kijk en vergelijk zelf en kom tot diezelfde conclusie!

Met een Thermrad radiator haalt u kwaliteit in huis. Daarnaast hebben de Thermrad radiatoren nog veel meer voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • gunstige prijs/kwaliteit verhouding
  • groot assortiment
  • duurzaam en onderhoudsvrij
  • verschillende designs
  • scherpe randen zijn afgedekt door mooie kindvriendelijke sierlijsten
  • comfortabele warmteafgifte
  • goede fabrieksgarantie
Thermrad radiatoren

Soorten Thermrad radiatoren

Het assortiment van Thermrad radiatoren is breed. Wij leveren diverse modellen in de categorieën horizontale radiatoren, verticale radiatoren, design radiatoren en badkamerradiatoren.


Horizontale Thermrad radiatoren

Thermrad Compact 4 Plus radiator

De meest verkochte radiator is de Thermrad Compact-4 plus radiator. Deze is voorzien van 2 aansluitingen aan beide zijden. Deze Thermrad radiatoren worden veel gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw. Vanwege de kindveiligheid kom je deze radiator ook veel tegen bij scholen en zorginstellingen. 

Thermrad Super-8 Compact

De Thermrad Super-8 Compact radiator heeft naast de zijaansluitingen ook onderaansluitingen, waardoor de CV leidingen haast uit het zicht kunnen worden aangesloten voor een strak geheel.

Thermrad Super-8 Plateau

De Thermrad Super-8 Plateau heeft dezelfde eigenschappen als de Compact versie, echter heeft deze een vlakke voorplaat.


Verticale Thermrad radiatoren

Thermrad Vertical Compact

Een verticale radiator met een hoge warmteafgifte is de Thermrad Vertical Compact. Deze radiator heeft een geprofileerde voorplaat en heeft een zeer gunstige prijs.

Thermrad Vertical Plateau

De Thermrad Vertical Plateau heeft dezelfde eigenschappen als de Compact versie, echter heeft deze een vlakke voorplaat.


Thermrad designradiator

Thermrad AluBasic radiator

Het basismodel uit de serie aluminium designradiatoren is de Thermrad AluBasic radiator. Deze radiator is door de speciale bewerking ook geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes.

Thermrad AlyStyle verticaal

De Thermrad AlyStyle verticaal is een designradiator met name geschikt voor in de woonkamer. Deze verticale radiator heeft namelijk een hoge warmteafgifte en wordt dus vooral geplaatst in ruimtes met een grote warmtebehoefte. De radiator is strak vormgegeven en uitgevoerd in aluminium.


Thermrad badkamerradiatoren

Thermrad RVS Lina

De luxe uitstraling van de Thermrad RVS Lina komt met name in uiting door het gebruik van roestvrijstaal, zowel in geborsteld als in hoogglans beschikbaar. Doordat deze radiator van RVS is gemaakt is deze radiator geschikt voor de badkamer.

 


Radiatoraanbiedingen.nl is het goedkoopste adres voor Thermrad radiatoren. Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Thermrad radiator? Onze ervaren en deskundige medewerkers voorzien u graag van advies.